لحظهای که سال تحویل میشه ... تنها لحظه ایه که بی منت به من لبخند میزنی ...کاش هر ثانیه برای من سال تحویل باشه تا لبخند همیشه مهمون لبای سرختبمونه... سال نو مبارک گلم
بازباران با ترانه می خورد بر بام خانه آمد آن روز بارانی گفت كه آمد روز عیدگفت هر لحظه تنها مانده در این شب رویایی گفت كه شاید دل عید شده اسیر بازبهار آمد در این خانه ی تنهای ما همه گفتیم عید آمد بوی بهار آمد(ببخشیدكه كمی گیج شدیم منظور همان عید شما مبارك است)
آسمان را می خواهم برای عبور ، جاده باریکست .....
.
.
.
ماه را می خواهم برای نور ، راه تاریکست ......
.
.
.
تورو می خواهم برای نظافت ،
عضويت / ورود |
==== امیدوارم سال خوبی داشته باشد ====
این
عضويت / ورود |
.
.
.
.
.
نرو پایین
.
.
.
.
هی عمو !!!
.
.
.
.
بیخیال شو
.
.
.
.
.
یادت باشه اولین کسی که سال نو رو بهت تبریک گفت من بودم
چهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری.آخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه.
به علت نبودن چرت و پرت از هم اکنون سال نو را به شما تبریک عرض مینماییم..
.
.
.
.
.
.
از طرف انجمن بیکاران اس ام اس باز ایران
نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز
عضويت / ورود |
.
.
.
.
عضويت / ورود |
.
.
.
دوستت دارم کجا بود ! مگه دیوونه شدم ؟
.
.
.
.
سال نو مبارک ! ... الان تنها خبر جدید همینه ! جیگر ! سال نوی خوبی داشته باشی !
بهار میاد همه چی رو تازه میکنه.سال،ماه،روزها رو،هوا و طبیعت ولی فقط یه چیزو کهنه میکنه که به همه ی تازگی می ارزه---سال نو مبارک
| برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید عضويت / ورود |
میدونم اگه بگم سال نو مبارک حالت از شنیدن این جمله کلیشه ای بهم می خوره. پس سال نو مبارک!
| برای مشاهده لینکها باید عضو سایت باشید عضويت / ورود |
امروز دو نفر از من آدرس و شماره تورو از من میخاستن منم بهشون دادم یکیشون خوشبختی و اون یکی سعادت
سال 87 میاد سراغت
مثل ماهی زنده مثل سبزه زیبا مثل سمنو شیرین مثل سمبل خوشبو مثل سیب خوشرنگ و مثل سکه با ارزش باشید
لینک مطلب
http://off-sms.mihanblog.com/post/15