شنیدم تو 3 ساعت 3 کیلو لاغر کردی ، ای ناقلا ! دماغتو عمل کردی !؟
خواننده تو عروسی میگه: خانوما، آقایون، دستا بالا، میخواهیم بریم بندر! طرف داد میزنه: كجا؟ ما تا شام نخوریم هیچجا نمیریم
به پیرزنه میگن ننه شوهرت بدیم یا بفرستیمت مكه ؟
میگه : ننه مكه كه فرار نمی كنه !
میگه : ننه مكه كه فرار نمی كنه !
پنج تا داداش پولاشونو رو هم میذارند تاکسی می خرند بعد از چند وقت ورشکست می شند اگه گفتی چرا ؟
اخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی
اخه پنج تایی با هم می رفتن مسافرکشی
تازگیا طلا شدی
گم شدی كیمیا شدی
دیگه اس ام اس نمی زنی
عین غریبه ها شدی
گم شدی كیمیا شدی
دیگه اس ام اس نمی زنی
عین غریبه ها شدی
غضنفر تو عربستان دزدی می کنه ، پلیس ها دنبالش می کنن .
یاد فیلم امام علی میفته ، شورتشو در میاره .
عربها می رسن ترتیبشو می دن ، وقتی حالش جا میاد میگه :
پدرسوخته ها چقدر از فیلم رو توی ایران سانسور می کنن !!
یاد فیلم امام علی میفته ، شورتشو در میاره .
عربها می رسن ترتیبشو می دن ، وقتی حالش جا میاد میگه :
پدرسوخته ها چقدر از فیلم رو توی ایران سانسور می کنن !!
5-یه مرده تو رستوران غذاش و می زاره روی میز و می ره دستشویی برای اینكه كسی به غذاش دست نزنه یه یادداشت می زاره كنارش كه كسی به غذای من دست نزنه زیرش هم امضا می كنه قهرمان بوكس. بعد میاد می بینه غذاش نیست و جاش یه یادداشته كه نوشته: من غذات و بردم. قهرمان دو !
6- مشترك گرامی دسترسی به این جوك امكان پذیر نمی باشد
7-یه بار یه یارو تویه یك عملیات تروریستی با كایت خودشو میزنه به كاخ سفید آمار كه میگیرن میبینن ۱۰۰ نفر كشته شدن ۹۹ نفر از خنده ۱ نفر هم خود یارو
8-پیکانه بنزین سوپر میزنه.. ترمز دستیش نمی خوابه!
9-یارو داشته تو اتوبان کرج با سرعت میرفته , یه دفعه رادیو پیام میگه : "رانندگان عزیز که در لاین تهران به کرج در تردد هستند مواظب باشن یه اتوموبیل در لاین مخالف در حرکت است" یارو همینجور که داشته فرمونو اینور اونور میکرده میگه : لامصبا یکی دوتام نیستن ...
10-یارو به شکمش میگه: تا کی من کار کنم تو بخوری شکمش جواب داد : میخوای من کار کنم تو بخوری.
12-یارو زنگ میزنه خونه ی دوست دخترش بابای دختره گوشیو بر میداره یارو هول میکنه میگه ببخشید میدون انقلاب کدوم طرفه ؟
13-یه روز یارو تو خیابون داشته میرفته , یکی بهش میگه آقا چرا پای چشت کبوده یارو میگه : جان من ؟ درد هم میکنه ؟
14-یارو میره مسجد وقتی میاد بیرون میبینه کفشاش نیست . با خودش میگه من کی رفتم خودم نفهمیدم؟؟!!
15-كیانوش داشته نماز میخونده میره قنوت بعد میگه " ربنا آتنا فی الدنیا ...." یه دفعه سحرناز میگه : ها ای آتنا كی بیده؟؟
16-اطلاعیه !!! پرزیدنت بوش ۱۰٪ قیمت شیر را افزایش داد ! ازش پرسیدند چرا ؟ گفت به خاطر حمایت از گاو هایی که از من حمایت كردند.
17-به یارو میگن عجب مملکت خر تو خری داریم میگه آره بابا من ۳ بار رفتم سربازی هیچکی نفهمید.
18-به یارو میگن نظرت راجع به گل چیه ؟ میگه همان بس که در قرآن آمده "گل هو الله احد"
19-یک روز در یخچال یه یارو کنده میشه جاش پرده میزاره !
20-یارو می خواسته زیر بارون خیس نشه ، هی جاخالی می داده .
21-یكی میره پیش خدا میگه : خدایا چرا زنها اینقدر زیبا هستند ؟ خدا میگه : تا شما مردها اونها رو دوست داشته باشید ، بعد میپرسه پس چرا اینقدر احمقند ؟ خدا میگه : آخه اونها هم باید شما مردها رو دوست داشته باشن دیگه!
22-یارو بادكنك فروشی باز میكنه بالای مغازه اش میزنه بادكنك اعلا به شرط چاقو
23-یه كبوتره مست میكنه بجای نامه ایمیل میده
24-یه یارو داشته پرتقال پوست میكنده با خودش میگفته خدا كنه داخلش موز باشه
25-یه روز یارو ، البرادعی رییس سازمان آژانس اتمی رو میبینه میگه آقا ببخشید شما دكترید یارو میگه آره . یارو می گه شما اگه دكترید چرا تو آژانس كار میكنید!
26-یه روز یه قورباغه قرص اكس میخوره ، كرال پشت میره .
27-كرم ابریشم قرص اكس می خوره پلیور می دوزه !
29-به آمریکا میگن چرا اومدی عراق؟ میگه آخه امام حسین طلبید! میگن کی میری؟ میگه هر وقت امام رضا بطلبه!
-دلم میخواد بخورمت، نه بخاطر اینكه عسلی، نه بخاطر اینكه جیگری، فقط...فقط میخوام یه گوهی تو زندگیم خورده باشم